2017-04-30 15:28:56• hírek • Hirado.hu

Ha még életben van, már 13 éves Madeleine McCann

A tíz évvel ezelőtt, háromévesen Portugáliában eltűnt Madeleine McCann szülei továbbra is reménykednek abban, hogy egy nap újra láthatják lányukat - derül ki abból az interjúból, mely vasárnap jelent meg a brit sajtóban. A szülők azt mondják: "erőt ad nekik", hogy a brit rendőrség az elmúlt öt évben milyen haladást ért el az ügyben.

“Egyetlen szülő sem adja fel, míg nem tudja biztosan, hogy a gyermeke már nem él. És erre semmi bizonyíték nincs” – mondta Gerry McCann, Maddie édesapja, aki letaglózónak nevezte, hogy a kislány a mai napig sem került elő.

“Semmit sem veszítettem a reményből az elmúlt tíz évben, hogy Maddie most is él valahol” – tette hozzá Kate, Madeleine édesanyja, aki azt is elmondta, hogy nem gondolta volna, hogy 10 év elteltével is itt fognak tartani.

Arra a kérdésre, hogy hogyan birkóznak meg a megrázkódtatással, a szülők azt mondták: úgy, ahogy más családok, akiket tragédia ért; próbálnak továbblépni és Maddie most 12 éves ikertestvéreire összpontosítanak.

“Megszokja az ember, hogy idővel ez az új normális. Idővel fel kell fognia az embernek, hogy az idő nem áll meg” – magyarázta Gerry McCann.

Kate a mai napig minden évben megveszi Maddie-nek a születésnapi és a karácsonyi ajándékot.

“Mindig arra gondolok, hogy mennyi idős, s olyat veszek, ami akkor is jó lesz neki, amikor legközelebb újra láthatjuk egymást” – mondta Kate.

Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el Algarve térségében, Portugáliában, ahol a család nyaralt. Gerry és Kate McCann letették aludni Maddie-t és testvéreit, majd elmentek egy tapas bárba. Akkor látták utoljára kislányukat.

A Scotland Yard a múlt héten arról adott tájékoztatást, hogy továbbra is több “kritikus” nyomot követnek, és bár a nyomozás eddig 11 millió fontot  emésztett fel, nincs döntő bizonyíték amely alátámasztaná, hogy a lány él vagy meghalt. A kislányt a rendőrök szerint elrabolták a család szobájából, de továbbra is rejtély, hogy hogyan és miért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: